Onze ijskarren

Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen!

Onze ijskarren

Bij Lekker Gemekker hebben we een breed aanbod aan ijskarren. Met deze karren en foodtruck kunnen we u volledig van dienst zijn van kleine tot grote feesten, markten, evenementen en nog veel meer!

Maar welke kar past nu bij jou behoefte? Goede vraag! Hier hebben we een overzicht van onze karren en foodtruck. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!.

Foodtruck Lekker Gemekker Geitenijs Andel preview

Foodtruck

De foodtruck is onze grote trots! Hiermee komen we graag naar u toe! Denk hierbij aan bijvoorbeeld open dagen, beurzen, concerten, festivals, en nog veel meer! Daarnaast is het natuurlijk een prachtige en sfeervolle toevoeging! De foodtruck is geschikt voor kleine gelegenheden tot grote festivals!

Meer informatie over de foodtruck

IJskar Anne

IJskar Jetje

IJskar Jetje is een mooie ijskar. In de kar is plaats voor twee mensen. Het dak kan handig in worden geklapt en achter een auto (met trekhaak) worden vervoerd. De ijskar heeft een gezellige balie en is geschikt voor evenementen van klein tot groot.

Meer informatie over ijskar Jetje

ijskar klein

IJskar Klaartje

IJskar Klaartje is een mooie en compacte ijskar. Hij kan achter een auto worden vervoerd en het dak kan omhoog worden geklapt. Deze kar biedt plaats voor 1 persoon. Deze kar is zeer geschikte voor kleine-, en middelgrote gelegenheden. 

Meer informatie over ijskar Klaartje

lubbertse 11

Vitrine

De vitrine is zeer geschikt voor kleine festiviteiten en gelegenheden die binnen plaatsvinden. De vitrine kan door gemakkelijk door deuren en kan zo vrijwel overal komen! De vitrine kan met een bestelbusje worden vervoerd.

Meer informatie over de vitrine

Lekker Gemekker duwkar

Duw kar

Deze ijs duw kar is ideaal voor kleine festiviteiten en is zeer geschikt voor zaken die binnen plaatsvinden. De kar kan door deuren. De ijskar kan zowel op een aanhangwagen als met een bezorgauto of busje worden vervoerd.

Meer informatie over de duw wagen

Benieuwd wat het beste bij jou past?

Vraag het nu! Wil je direct antwoord, neem dan nu contact op. We laten sowieso binnen 24 uur van ons horen.

Vul een naam in

Vul een (geldig) email-adres in

Vul een telefoonnummer in

Vul een vraag of opmerking in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.