Over ons

Over ons

Wij zijn Johan en Elli van 't Sant. Op ons bedrijf zijn wij de derde generatie boeren die actief zijn. We zijn ooit begonnen in het dorp Andel met een koeienboerderij. Omdat de boerderij daar verouderde en uitbreiding met koeien moeilijk was hebben we in 1995 besloten het oude bedrijf te verkopen. In de polder van Andel zijn we toen met een nieuw geitenbedrijf gestart. Op dit bedrijf worden momenteel 600 geiten gemolken worden. Ook hebben we 150 jonge geitjes in opfok.

header over ons 2 kopie

Ontstaan ijs

Begin 2012 kwam bij ons de vraag om met streekproducten op een markt te gaan staan. Het probleem was echter dat we die niet hadden. In het verleden hadden we wel nagedacht over het idee om ijs te maken. We hebben toen de stoute schoenen aan getrokken en een poging gewaagd. Dit viel zo goed in de smaak dat in de weken erna mensen naar de boerderij kwamen met de vraag of we nog meer van dit geitenijs hadden.

Toen hebben we besloten hiermee verder te gaan. Na eerst een ijskar gekocht te hebben om te experimenteren volgde er al snel meer. Nu hebben we verschillende ijskarren van klein tot groot en foodtruck zodat we voor iedereen maatwerk kunnen leveren.

Wilt je het met eigen ogen zien? Je kunt zelf op onze ijsboerderij rond komen kijken, een ijsje halen en dat heerlijk opeten op ons terras. Dit alles bij elkaar maakt ons ijs tot een onvergetelijke ervaring.

Foto bedrijf kopie

Daarom ons ijs

  • Geitenmelk wordt beter verdragen dan koemelk
  • Doordat we het hele proces zelf volgen op ons bedrijf garanderen we een eerlijk product
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen
  • Smaakvol en verse ingrediënten
  • Voor ieder feest of evenement maatwerk
  • Flexibele afspraken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We helpen je graag en staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Heb je dus een vraag, weet je nog niet of we iets voor je kunnen betekenen of kun je de juiste informatie niet vinden? Schroom niet en laat je informeren!

Bekijk nu jouw opties!

Bel mij terug

Wil je dat we je bellen? Laat dan hier je nummer achter. Je kunt ons uiteraard ook zelf bellen of mailen.

Vul een naam in

Vul een telefoonnummer in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.